• 12. dubna 2023 (GM číslo 06)

Dovoz potravin a drogerie bez internetu

Dovoz trvanlivých potravin a drogerie pomocí objednávky na internetu se stal běžnou součástí našich životů. Nemusíme tak tahat těžké tašky, stát ve frontách a obejdeme se bez auta.

Byla by to tedy skvělá služba i pro seniory. Bariérou je tu ale internet. I když k němu má přístup stále více seniorů, online nákupy a platby kartou jsou pro ně stále nepohodlné.

Služba Rohlík.cz však pro seniory připravila speciální nabídku.

  1. Objednávka po telefonu: Pokud si senior není jistý na internetu, může zavolat na bezplatnou linku 800 730 740, kde mu s celou objednávkou mohou. Stačí nadiktovat nákupní seznam.
  2. Doprava ZDARMA: Od pondělí do čtvrtka mezi 10:00 a 15:00 mají senioři dopravu zdarma.
  3. Nižší minimální objednávka: Pro seniory je minimální hodnota objednávky stanovena na 500 Kč.
  4. Nabídka jako v supermarketu: Kromě potravin je možné nakupovat drogerii, potřeby pro zvířata i některé produkty z lékáren Benu.
  5. Nákup přinesou až ke dveřím: Není nutné chodit dolů po schodech bytových domů. Kurýr nákup přinese až ke dveřím zákazníka.

Další informace naleznete na adrese https://www.rohlik.cz/tema/seniori.

První objednávka

S první objednávkou by měla seniorům pomoci rodina. Je lepší ji udělat přes internet. Její součástí je i registrace do systému, kterou by měl udělat někdo, kdo se na internetu cítí komfortně a už má s nákupy na internetu zkušenosti.

Pomoci s nimi mohou i Senior pointy, o kterých jsme psali ve 3. čísle Gericon magazínu.

 

Poznámka: Tento článek není placenou spoluprací. Jde o výsledek hledání rozumné služby pro naše klienty z řad seniorů v Brně.

Sdílet:
Gericon magazín do vašeho e-mailu

Každý měsíc nové číslo s informacemi, které mohou zachránit život.

Gericon magazín